Sã trecem la treabã!

"Bun, buna ziua, bun, bine v-am gasit!"...
Oui. Me gusta. Astazi am ceva cu replicile din emisiunea "Romanii au Talent" (nu fac reclama!! >:P)
Asa. Sa trecem la subiect.
"Sã trecem la treabã" pentru ca este nevoie.
Cu totii ati auzit de "Delta" Vãcãresti. Bine, aceasta este o ipoteza falsa, ma scuzati. In caz ca n-ati auzit...

Revenind. Reiau: "Sã trecem la treabã" pentru ca e nevoie. De ce e nevoie? Pentru ca niste... {Ingerasul bun: "tine-ti gandurile negative pentru tine..."} OAMENI... spun: "Niste poze. Care nu stim unde au fost facute. Unele poate au fost facute aici, unele cred ca sunt de album." sau "Faceti ce vreti. Dar considerati-ne, totusi, ca suntem mostenitori." Da. Bine. Ok. Whatever.
Uite de aia  e Romania considerata cea mai "varza" tara. Pentru ca nu stim sa apreciem ceea ce ne este dat. Mediul in care traim este un dar de la natura si trebuie sa il mentinem asa cum era in momentul in care l-am primit, dar se vede clar ca la lipsa de cultura pe care o au romanii din ziua de azi, ar trebui sa construim numai cluburi, bordele, casinouri, carciume, bamboo-uri etc.
Propun in felul urmator. Cineva (care are initiativa, varsta si statutul) sa contacteze Protectia Mediului sau orice organizatie... sau sa se formeze o petitie pentru recuperarea acestui teritoriu de catre stat... ORICE!! Important este ca aceasta delta sa isi capete  titlul si reputatia de rezervatie naturala.
"Delta" Vacaresti ar putea fi speranta noastra ca economia tarii sa-si revina la normal: un obiectiv turistic in inima capitalei care a fost salvata din mainile proprietarilor ce incercau sa construiasca -sa zicem- al noualea mall (sau al cate-lea o fi). Aparent 90 de specii de pasari au fost vazute DEOCAMDATA, dar cine stie cante specii de animale mai sunt ascunse si nedescoperite de noi! Sa vina oameni din afara pentru a vedea rezervatia naturala! Aloo!! Delta=rezervatie naturala=bani!! Macar de dragul banilor faceti si voi ceva intelept!!
Dar, bine... vorbesc la pereti... peretii internetului, pentru ca romanii sunt prea ocupati sa se laude cu ce si-au mai cumparat de prin Zara ca sa se gandeasca si la viitorul tarii. Halal oameni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu